ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λυμπέρης: Νέα μέλη στο δ.σ.

13:15 - 12 Δεκ 2006 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Ως νέα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου εξέλεξε η εταιρεία Εκδόσεις Λυμπέρη την κα. Ελένη Μακρή του Κωνσταντίνου και τον κ. Τριαντάφυλλο Μαστραντώνη του Aγγελου.

Η εν λόγω εκλογή έγινε σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων εκτελεστικών μελών του ΔΣ κ. Christopher Bolton και κ. Pierre Lamuniere και για το υπόλοιπο της θητείας αυτών, η οποία λήγει την ημέρα που θα λάβει χώρα η αρχική ή η κατόπιν αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας του έτους 2008.

Η εκλογή των νέων ως άνω μελών του Δ.Σ. θα επικυρωθούν από την αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα ακολουθήσει.

Κατόπιν, το Δ.Σ. της Εταιρίας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα σύμφωνα και με τις διατάξεις του ν. 3016/2002 "για την εταιρική διακυβέρνηση", όπως ισχύει, ως εξής: 1. Αντώνιος Λυμπέρης του Παναγιώτη, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος-Εκτελεστικό μέλος, 2. Κωνσταντίνος Κορλέτης του Παύλου, Αντιπρόεδρος - Εκτελεστικό μέλος, 3. Απόστολος Παπαδόπουλος του Κωνσταντίνου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος 4. Πέτρος Παπαγεωργίου του Πέτρου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος 5. Τριαντάφυλλος Μαστραντώνης του Αγγελου, Εκτελεστικό μέλος, 6. Ελένη Μακρή του Κωνσταντίνου, Εκτελεστικό μέλος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.