ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

10:39 - 21 Δεκ 2007 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Ανακοινώνεται από την Εταιρεία ότι στις 20 Δεκεμβρίου 2007 συνεδρίασε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, στην οποία παρευρέθησαν δύο (2) μέτοχοι με εκπροσώπηση του 82,955% του μετοχικού κεφαλαίου και συνεπώς υπήρχε η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό απαρτία για την συζήτηση όλων των θεμάτων με τίτλους:
1. Έγκριση αλλαγής χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων κατά άρθρο 284 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
2. Διάφορες Ανακοινώσεις Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση με απαρτία 82,955% και πλειοψηφία 100% των παρευρισκομένων μετόχων αποφάσισε για όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης τα εξής:
Θέμα 1ο: Την έγκριση αλλαγής χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων κατά άρθρο 284 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μετάθεση της διάθεσης κεφαλαίων ποσού τετρακοσίων χιλιάδων Ευρώ (400.000 ευρώ) που αρχικά είχε προβλεφθεί ότι θα διατεθεί κατά το Β εξάμηνο του έτους 2007, στο έτος 2008. Η Εταιρία αρχικά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα διάθεσης των κεφαλαίων της, σκόπευε να χρηματοδοτήσει την έκδοση του περιοδικού Fortune στην Τουρκία. Ωστόσο η έκδοση του περιοδικού αυτού χρηματοδοτήθηκε καταρχήν από τα ίδια κεφάλαια της εκδότριας εταιρίας του ως άνω περιοδικού στην Τουρκία. Ως εκ τούτου η Εταιρία αποφάσισε να προβεί στη μετάθεση της χρήσης των ανωτέρω αντληθέντων κεφαλαίων και να τα διαθέσει για την ανάπτυξη νέων εκδόσεων, είτε νέων τίτλων περιοδικών ειδικής θεματολογίας είτε εφημερίδων, στην Ελλάδα, στην Τουρκία και στη Ρουμανία εντός του έτους 2008. Στις ανωτέρω χώρες των Βαλκανίων η έκδοση νέων τίτλων περιοδικών ή εφημερίδων θα πραγματοποιηθεί είτε μέσω ίδρυσης ή εξαγοράς εταιριών είτε μέσω συμμετοχής σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου υφιστάμενου νομικού προσώπου. Περαιτέρω, εγκρίθηκε η αλλαγή της διάθεσης κεφαλαίων ποσού πενήντα χιλιάδων Ευρώ (50.000 ευρώ) που αρχικά είχε προβλεφθεί ότι θα διατεθεί κατά το Β εξάμηνο του έτους 2007 και ποσού πενήντα χιλιάδων Ευρώ (50.000 ευρώ) που επρόκειτο να διατεθεί κατά το Α εξάμηνο του έτους 2008 για τη διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών όσον αφορά στην περαιτέρω ανάπτυξη του υφιστάμενου τμήματος διοργάνωσης εκδηλώσεων. Η Εταιρία αποφάσισε να διατεθούν και τα κεφάλαια αυτά, συνολικού ποσού εκατό χιλιάδων (100.000 ευρώ) Ευρώ, για την ανάπτυξη νέων εκδόσεων περιοδικών ή εφημερίδων στην Ελλάδα και τις χώρες των Βαλκανίων.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.