ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημιουργία δύο νέων θέσεων Γενικής Εμπορικής Διεύθυνσης Διαφήμισης στον Όμιλο ΙΜΑΚΟ

16:33 - 04 Απρ 2008 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Η ΙΜΑΚΟ MEDIA S.A., σε συνέχεια της από 12/03/2008 ανακοίνωσης της, ανακοινώνει δύο νέες θέσεις Γενικής Εμπορικής Διεύθυνσης Διαφήμισης, τις οποίες αναλαμβάνουν η κυρία Ιωάννα Αγγελή και η κυρία Έλφη Αλεξανδρόγλου. Η κυρία Έλφη Αλεξανδρόγλου, με την πολυετή και επιτυχημένη εμπειρία της στον όμιλο ΙΜΑΚΟ MEDIA SA, αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη όλων των Μηνιαίων περιοδικών και των Portal της ΙΜΑΚΟ MEDIA SA καθώς και της Διαφημιστικής Αγοράς του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη. Η κυρία Ιωάννα Αγγελή, μετά από την 12ετή αποδοτική και δυναμική επαγγελματική πορεία της στην ΙΜΑΚΟ, αναλαμβάνει τα Εβδομαδιαία Περιοδικά, τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, το Creative Media Dpt., τα Εταιρικά Έντυπα και τις Ειδικές Εκδόσεις του Ομίλου.
Τη θέση της Creative Media Director του Ομίλου αναλαμβάνει η κυρία Καρολίνα Ροβύθη.
Τη θέση της Group Advertising Director Εβδομαδιαίων Περιοδικών αναλαμβάνει η κυρία Ειρήνη Παπαναστασίου, τη θέση του Group Advertising Director των ραδιοφωνικών σταθμών αναλαμβάνει ο κύριος Σπύρος Σπυρόπουλος, τη θέση της Group Advertising Director των γυναικείων εκδόσεων αναλαμβάνει η κυρία Εβίτα Αμπατζίδου, τη θέση του Group Advertising Director των περιοδικών Nitro και Maxim, αναλαμβάνει ο κύριος Σωτήρης Ρούσσης και τέλος τη θέση της Group Advertising Director των περιοδικών Esquire, Top Gear και της έκδοσης Fortune, αναλαμβάνει η κυρία Κλεοπάτρα Γεωργιάκου.
Ο κύριος Δημήτρης Αργυρόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρίας, αναλαμβάνει την ευθύνη του Εμπορικού Τμήματος του Ομίλου ΙΜΑΚΟ MEDIA SA .
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.