ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ADAPTIT: Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και σημαντικά σχέδια για το 2023

15:57 - 23 Νοε 2022 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ADAPTIT: Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και σημαντικά σχέδια για το 2023
Την εξέλιξη της κατά το τρέχον έτος, καθώς και τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη το 2023, παρουσίασε σήμερα (23/11) η διοίκηση της ελληνικής εταιρείας ADAPTIT, η οποία διαθέτει διεθνή παρουσία και σημαντική δραστηριότητα στο φάσμα των τηλεπικοινωνιών, των προϊόντων τεχνολογίας και στην παραγωγή υλικού και λογισμικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Αθανάσιος Τζαφέρης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους στόχους της ADAPTIT, η οποία από το 2005 επιχειρεί να προσφέρει βέλτιστες λύσεις στους πελάτες της.

«Η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών αποδεικνύει ότι αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί», υπογράμμισε ο κ. Τζαφέρης, τονίζοντας παράλληλα πως «συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, ενισχύοντας το πελατολόγιό μας εντός και εκτός Ελλάδας και προχωρώντας σε σημαντικές συνεργασίες με γνωστές εταιρείες στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει των προβλέψεων της εταιρείας, ο κύκλος εργασιών της ADAPTIT για το 2023 θα προσεγγίσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, με τα 11 εκατομμύρια εξ αυτών να προέρχονται από τις αγορές του εξωτερικού, ενώ παράλληλα η εταιρεία προβλέπει να αυξήσει το εργατικό της δυναμικό κατά 60 εργαζόμενους. 

Επενδυτικό πλάνο για το 2023

Όσον αφορά στο επενδυτικό πλάνο του ομίλου για το επόμενο έτος, εκείνο ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο και CEO της εταιρείας, τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη υποδομών κρίσιμης σημασίας, την ενίσχυση των συνεργασιών και την περαιτέρω επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό.

«Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε άμεσα τις δραστηριότητες μας σε νέους τομείς, προσβλέποντας και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και στις αγορές του εξωτερικού», σημείωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Καραβασίλης, εμπορικός διευθυντής του ομίλου ADAPTIT. 

adaptit

Άμεσα πλάνα 

Η κυβερνοασφάλεια, οι λύσεις επαυξημένης πραγματικότητας, οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που αξιοποιούν τις δυνατότητες των drones, αλλά και το Internet of Things (IoT), με την εταιρεία να είναι σε διαδικασία ανάπτυξης της δικής της IoT πλατφόρμας, αποτελούν τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ADAPTIT για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, ο όμιλος εταιρειών ADAPTIT συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών FTTH.

Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των πλάνων της ADAPTIT περιλαμβάνεται και η ενίσχυση των στρατηγικών συνεργασιών, ενώ αυτή τη στιγμή ο όμιλος ADAPTIT συνεργάζεται με γνωστούς οίκους, όπως είναι η TeamViewer, η Netscout – Arbor, η ΙΒΜ, η Opengear, η Nozomi Networks, η ADVA και η Spirent.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.