ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαξίμ: Oχι στο κλείσιμο του εργοστασίου είπε η Γ.Σ.

13:09 - 22 Ιουλ 2009 | ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ
Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Μαξίμ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρευρέθηκαν τρεις μέτοχοι της εταιρίας και συζητήθηκε το θέμα της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί με την από 26-06-2009 πρόσκληση του Δ.Σ.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, αποφάσισε να εγκρίνει την απόφαση του Δ.Σ. περί μη αναστολής της λειτουργίας του εργοστασίου μετά την χορήγηση ατόκου δανείου από τον βασικό μέτοχο Κωνσταντίνο Περτσινίδη για την κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεων της εταιρίας. Παρότρυνε δε το Δ.Σ. να εντείνει τις προσπάθειες για προσέλευση νέων πελατών αυτής, ώστε να αυξηθεί ο κύκλος εργασιών και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου.

Το Δ.Σ. γνωστοποίησε στη Γ.Σ. ότι μετά την παύση της λειτουργίας του εργοστασίου τον μήνα Αύγουστο όπως γίνεται κάθε χρόνο για την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, με την έναρξη της νέας σαιζόν, αφού εντείνει τις προσπάθειές του για προσέλευση νέων πελατών, θα σταθμίσει τα δεδομένα της αγοράς και θα αποφασίσει για τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου και της εταιρίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.