• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Κλωστοϋφαντουργία

ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ

Μουζάκης: Αλλαγή στη σύνθεση του ΔΣ λόγω παραίτησης μέλους

Αλλάζει η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελ. Δ. Μουζάκης Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. μετά την παραίτηση του κ. Βασίλειου Τσίρμπα. Τη θέση του θα αναλάβει ο κ. Ευάγγελος Βασιλάκος.

Το Πανελλήνιο δίνει πνοή στη δεκαετία των 60s μέσα από τα workshop πλεκτικής

Από το 1960 μέχρι και σήμερα, το Πανελλήνιο αποτελεί τον πρώτο σταθμό ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, προσανατολισμένο στην ικανοποίηση των πελατών του. Διαθέτει πλυντήριο και χώρους στάθμευσης, καθώς και ένα καφενείο – κόσμημα με αυθεντική αισθητική της δεκαετίας του 1960.

Άλμα στις εξαγωγές του κλάδου ένδυσης- κλωστοϋφαντουργίας στο οκτάμηνο

Ανοδική πορεία κατέγραψε η αλυσίδα ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας στην Ελλάδα το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2022.

Βαρβαρέσος: Αυξημένος κατά 8,88% ο κύκλος εργασιών το α’ εξάμηνο

Ο κύκλος εργασιών της Βαρβαρέσος κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022 διαμορφώθηκε σε 4,459 εκατ. Ευρώ έναντι 4,095 εκατ. Ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2021 αυξημένος κατά 8,88%.

Βαρβαρέσος: Παράταση στην προστασία από τους πιστωτές της

Παρατείνεται μέχρι 16 Ιανουαρίου 2023 η προστασία της εταιρείας Βαρβαρέσος, στο πλαίσιο της διαδικασίας εξυγίανσης με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, στο οποίο η εταιρεία είχε καταθέσει αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων.

Σημαντική αύξηση των εξαγωγών στον κλάδο ένδυσης-κλωστοϋφαντουργίας το α’ εξάμηνο

Θετική πορεία κατέγραψε ο κλάδος ένδυσης-κλωστοϋφαντουργίας στη χώρα το α’ εξάμηνο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

Τα βασικά αιτήματα του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών

O κ. Ελευθέριος Κούρταλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών στην ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του της 22ης Ιουνίου 2022, υπογράμμισε τα κάτωθι:

Αύξηση πωλήσεων και εξαγωγών στην αλυσίδα ένδυσης- κλωστοϋφαντουργίας

Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΠΕΕ το πρώτο δίμηνο του 2022 καταγράφηκε αύξηση στις λιανικές πωλήσεις και στις εξαγωγές της αλυσίδας ένδυσης -κλωστοϋφαντουργίας.

Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου: Ισχυρή κερδοφορία το 2021

Σημαντική βελτίωση οικονομικών επιδόσεων σημείωσε το 2021 η Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου, ενώ παράλληλα μέσα στο Μάιο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η νέα γραμμή παραγωγής στη μονάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Κλωστοϋφαντουργικά Προϊόντα- Νέα προτεραιότητα της Κυκλικής Οικονομίας

Το 1ο Ζωντανό Εργαστήριο με θέμα «Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα-Μια νέα προτεραιότητα της Κυκλικής Οικονομίας» έλαβε χώρα την Παρασκευή 18 Mαρτίου 2022 στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς ‘Έκθεσης, για το περιβάλλον, «VERDETEC». Υπεύθυνοι διοργάνωσης ήταν το Εργαστήριο Φυσικής Γεωγραφίας & Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της σχολής Τοπογράφων Μηχανικών-Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ) και την ΚΟΙΝΣΕΠ TAG GREEN, στο πλαίσιο του έργου «Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα - Δίνουμε μια νέα ζωή UPTEXTILE’’, που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

SOS από την βιομηχανία της Κλωστοϋφαντουργίας για το ενεργειακό κόστος

Ο κ. Ελευθέριος ΚούρταληςΠρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών, αναφερόμενος στη μεγάλη κρίση της ενέργειας που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις του υψηλού κόστους ενέργειας, ιδιαιτέρως για τον κλάδο της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας, στη χώρα μας.

Επίλεκτος ΑΕΒΕ: Δεν διανέμει μέρισμα για το 2021

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2021 αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Επίλεκτος ΑΕΒΕ, η οποία συνήλθε στις 4 Φεβρουαρίου.

Εξαγωγές και λιανικές πωλήσεις ανεβάζουν την κλωστοϋφαντουργία

Συνεχίσθηκε και τον Οκτώβριο η καλή πορεία της αλυσίδας ένδυσης-κλωστοϋφαντουργίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής -Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

σελίδα 1 από 137
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman