ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενέργειες για άρση επιτήρησης από Μαξίμ

12:15 - 28 Αυγ 2009 | ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ
Με την από 24/06/2009 απόφαση του Δ.Σ. του ΧΑ, η Μαξίμ τέθηκε σε καθεστώς επιτήρησης λαμβάνοντας υπόψη την από 23-06-09 ανακοίνωση της εταιρείας, με την οποία η Γενική Συνέλευση των μετόχων της, αποφάσισε την αναστολή εργασιών του εργοστασίου της. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος η εταιρεία προέβη στις ακόλουθες ενέργειες:

1.Προχώρησε σε σύγκλιση Διοικητικού Συμβουλίου στις 23-06-09 και αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου μετά τη λήψη άτοκου δανείου από τον βασικό μέτοχο κ. Περτσινίδη Κωνσταντίνο για κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεων. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 22-07-09, επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου.
2.Προετοιμάζεται για προσέλκυση νέων πελατών με την έναρξη της νέας σαιζόν, μετά την παύση της λειτουργίας του εργοστασίου τον μήνα Αύγουστο, όπως γίνεται κάθε χρόνο για την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να σταθμίσει τα δεδομένα της αγοράς και να αποφασίσει για τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου και της εταιρείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.