ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΝΚΛΩ: Χωρίς την απαιτούμενη χρηματοδότηση οι συνέπειες θα είναι μη αναστρέψιμες

19:15 - 08 Οκτ 2009 | ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ
Είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθεί άμεσα η απαιτούμενη χρηματοδότηση και να υλοποιηθεί η συνολική χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση της εταιρείας Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της, διότι σε αντίθετη περίπτωση δημιουργούνται μη αναστρέψιμες συνθήκες για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιουνίου 2009 υπεγράφη με τις κύριες πιστώτριες Τράπεζες η συμφωνία για τη συνολική χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση της Εταιρείας, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο.

Το εν λόγω Σχέδιο, πέραν της χρηματοοικονομικής, προβλέπει και λειτουργική αναδιάρθρωση με συρρίκνωση και διακοπή των μη βιώσιμων δραστηριοτήτων, διασφάλιση των εργαζομένων και των θέσεων εργασίας στις λειτουργικές μονάδες οι οποίες έχουν τις προϋποθέσεις να είναι βιώσιμες, σε συνδυασμό με τη μεταφορά εργαζομένων σε αυτές από λοιπές μονάδες και στροφή σε τελικά προϊόντα και προϊόντα μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας. Η Διοίκηση της Εταιρείας, παρά την μη τήρηση μέχρι σήμερα των συμφωνηθέντων, όπως προβλέπονται στο εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο, συνεχίζει στο μέτρο του δυνατού την υλοποίησή του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.