ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόταση συμμετοχής σε επένδυση 5,5 εκ. ευρώ στη Ρωσία δέχθηκε η βιομηχανία ΠΟΥΡΝΑΡΑ

12:00 - 11 Οκτ 2013 | ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ
Πρόταση συμμετοχής σε επένδυση 5,5 εκ. ευρώ στη Ρωσία δέχθηκε η βιομηχανία ΠΟΥΡΝΑΡΑ
Πρόταση για συμμετοχή σε επένδυση 5,5 εκ. ευρώ για μονάδα κατασκευής 2.000.000 ζευγών ετησίως ανδρικών καλτσών υψηλής ποιότητος, δέχτηκε προσφάτως στην Μόσχα ο εκπρόσωπος της καλτσοβιομηχανίας ΠΟΥΡΝΑΡΑ κος Γρηγ. Πουρνάρας.

Η συνάντηση έγινε στην VILLA GAGARIN στο κέντρο της Ρωσικής πρωτεύουσας. Η Ρωσική πλευρά ζητάει τεχνογνωσία και εκπαίδευση προσωπικού από την ελληνική καλτσοβιομηχανία προσφέροντας της το 20% της επένδυσης, χωρίς καμμία άλλη υποχρέωση . Η παραγωγική μονάδα προβλέπεται να λειτουργήσει στο βιομηχανικό πάρκο KORABLINO νότια της Μόσχας.

Η Ελληνική πλευρά εξετάζει την πρόταση με πολύ σοβαρότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΛΤΣΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ εξάγει τα προϊόντα της στην Ρωσική αγορά με την επωνυμία PRESIDENT, από το 2003 με μεγάλη επιτυχία. Λόγω της υψηλής ποιότητος των προϊόντων της, όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό από καταναλωτές υψηλού εισοδήματος.

Με πελάτη τον Πούτιν

Φανατικός πελάτης των μεταξωτών καλτσών PRESIDENT , είναι και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Να που υπάρχουν και κάποιες ελληνικές βιομηχανίες που εξάγουν τεχνολογία στο εξωτερικό και διαφημίζουν την χώρα μας.

 purnara640ii 111013

Τελευταία τροποποίηση στις 14:07 - 11 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.