ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΝΤ: 2 νέα υποκαταστήματα στο δυναμικό της

21:59 - 04 Ιουν 2013 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Το 2013 αποτελεί έτος «Παράδοσης» (Deliver!) για την ΤΝΤ.

Η ασφαλής «Παράδοση» των αποστολών κάθε πελάτη σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τη δραστηριοποίηση της εταιρείας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο αποτελούν εγγύηση για τη διάδοση της Πορτοκαλί Εμπειρίας σε τωρινούς και νέους πελάτες.

Στο πλαίσιο αυτό και πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΤΝΤ εγκαινίασε δύο (2) νέα υποκαταστήματα στον Πειραιά και στο Μαρούσι δίνοντας μια πνοή ανάπτυξης και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.
Η ΤΝΤ, από τις αρχές Ιανουαρίου βρίσκεται στην καρδιά της ναυτιλίας με το νέο της υποκατάστημα στην Ακτή Μιαούλη 67 στον Πειραιά. Στην άλλη πλευρά της Αθήνας, στην οδό Σώρου 14 στο Μαρούσι, στο κέντρο του επιχειρηματικού γίγνεσθαι, βρίσκεται από το Δεκέμβριο το δεύτερο υποκατάστημα της ΤΝΤ.
Και στα δύο υποκαταστήματα, η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της ΤΝΤ βρίσκεται στη διάθεση κάθε πελάτη με στόχο την άμεση εξυπηρέτησή του και την παροχή συμβουλών για τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου.
Η ΤΝΤ σας προσκαλεί όλους, να επισκεφτείτε τα δύο νέα της υποκαταστήματα και να «ζήσετε» την Πορτοκαλί Εμπειρία μέσα από την προσωπική σας επαφή με τους ανθρώπους της ΤΝΤ και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που μπορεί να σας προτείνει για την ασφαλή μεταφορά κάθε αποστολής σας.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:18 - 07 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.