ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Στροφή" του επιβατικού κοινού στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών

22:10 - 14 Οκτ 2014 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
"Στροφή" του επιβατικού κοινού στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών
"Στροφή" στην αγορά των νέων φτηνότερων καρτών απεριορίστων διαδρομών κάνουν οι Αθηναίοι.

Τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου  καταγράφουν αύξηση στην πώληση καρτών, αλλά και μείωση στην πώληση εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, εξέλιξη που έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ρευστότητας της εταιρείας, η οποία αυξάνει τα έσοδά της αλλά και τους τακτικούς χρήστες της.


Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας «Συγκοινωνίες Αθηνών» οι πωλήσεις καρτών και εισιτηρίων το Σεπτέμβριο του 2014 αυξήθηκαν κατά 27,92%, φέρνοντας μια μεταβολή της τάξης του 0,85%, την ίδια ώρα που τα εισιτήρια που πωλήθηκαν ήταν λιγότερα σε σχέση με πέρυσι κατά 10,07%.


Η  συμμετοχή των καρτών στα συνολικά έσοδα του Οργανισμού για το Σεπτέμβριο αγγίζει  το 36,46%, καταγράφοντας  αύξηση κατά 7,71% σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2013. Περίπου 40.000 περισσότεροι επιβάτες έγιναν κάτοχοι καρτών, με τα έσοδα από τις πωλήσεις καρτών και εισιτηρίων να αυξήθηκαν κατά περίπου 170.000 ευρώ


Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΟΑΣΑΓρηγόρη Δημητριάδη, οι επιβάτες έχουν καταλάβει ότι η νέα μηνιαία κάρτα τους συμφέρει, καθώς με 1 ευρώ την ημέρα μετακινούνται στην πόλη χωρίς χρονικό περιορισμό με όλα τα Μέσα και σπεύδουν να την προμηθευτούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.