ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα τρόλεϊ, χωρίς ταξί αύριο

08:45 - 13 Απρ 2016 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα τρόλεϊ, χωρίς ταξί αύριο
Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Η στάση εργασίας προκηρύχθηκε προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για το οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και την Πρωτομαγιά.

 

Χειρόφερνο στα ταξί αύριο Πέμπτη

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν αύριο Πέμπτη οι ιδιοκτήτες ταξί σε ολόκληρη την χώρα μετά από απόφαση της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Ιδιοκτητών-Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ).

 

Οι ιδιοκτήτες των ταξί διαμαρτύρονται για τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση, οι οποίες σύμφωνα με την ΠΟΕΙΤΑ, «θα αφανίσουν τον ήδη εξαθλιωμένο κλάδο των ταξί», καθώς εάν εφαρμοστεί το νέο φορολογικό σχέδιο «τα περίπου 30.000 ταξί της χώρας θα κληθούν να σηκώσουν το τεράστιο βάρος των 20.000.000 ευρώ».

 

Οι ιδιοκτήτες των ταξί, ζητούν να μειωθεί ο ΦΠΑ στο 13%, να μειωθεί ο συντελεστής φορολόγησης (26%), όπως και ο αντίστοιχος της προείσπραξης των φόρων, οι εισφορές προς τον ΟΑΕΕ να είναι αντίστοιχες του εισοδήματος, να θεσπιστεί αφορολόγητο όριο 12.000 ευρώ, να παραταθεί η λειτουργία των σημερινών ταμειακών μηχανών μέχρι την εγκατάσταση των νέων ταμειακών και την ομαλοποίηση της αγοράς.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:41 - 13 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.