ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπίρτζης κατά ΤΑΙΠΕΔ: Ενδιαφέρεται μόνο να πουλήσει

12:32 - 06 Ιουλ 2016 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Σπίρτζης κατά ΤΑΙΠΕΔ: Ενδιαφέρεται μόνο να πουλήσει
Νέα ανοικτή επίθεση κατά του ΤΑΙΠΕΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας ότι το Ταμείο ενδιαφέρεται μόνο να πουλήσει και δεν διαφυλάττει το δημόσιο συμφέρον.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων τόνισε: «Το ΤΑΙΠΕΔ δεν το νοιάζει πόσο θα πουλήσει τη δημόσια περιουσία, το μόνο που το νοιάζει είναι να πουλήσει... Το ΤΑΙΠΕΔ δεν διαφυλάσσει το δημόσιο συμφέρον» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Μάλιστα, πρόσθεσε πως τα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ «είναι τραπεζικά στελέχη και όταν ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο τους θα γυρίσουν στις τράπεζες».

 

Αναφερόμενος στα τηλεοπτικά κανάλια είπε πως η κυβέρνηση επιδιώκει «νέο τοπίο στην ιδιωτική τηλεόραση, με κανάλια που θα λειτουργούν με ''συγκεκριμένη δεοντολογία'' και θα είναι νόμιμα» και όπως είπε στόχος είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αδειοδότηση στο τέλος Αυγούστου».


Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, από τις 11 υποψηφιότητες που υπάρχουν όσοι πληρούν τα κριτήρια θα περάσουν στη δεύτερη φάση και όσοι θα δώσουν τα περισσότερα χρήματα θα πάρουν άδεια, με τελευταίο κριτήριο το τίμημα. Προαπαιτούμενα είναι η φορολογική, και ασφαλιστική ενημερότητα, να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.


Όταν ρωτήθηκε αν θα χάσουν εργαζόμενοι τις θέσεις τους από κανάλια που θα κλείσουν, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ας πούμε ότι ένας σταθμός κλείνει... Θα ανοίξει κάποιος άλλος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.