ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση για τα χάρτινα εισιτήρια ζητά η ΣΤΑΣΥ

15:56 - 26 Οκτ 2017 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Παράταση για τα χάρτινα εισιτήρια ζητά η ΣΤΑΣΥ
Παράταση του χρόνου της παράλληλης χρήσης χάρτινου και ηλεκτρονικού εισιτήριου ζητεί από το υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΑΣΑ το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επιβατών για την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η αναμονή ξεπερνά τις πέντε ώρες, ενώ εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες που πλησιάζει η μέρα αποκλειστικής χρήσης της ηλεκτρονικής κάρτας, η αναμονή θα αυξηθεί πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με το σωματείο, οι φάκελοι που κατατέθηκαν από τους επιβάτες για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ανέρχονται σε 11.000 και τώρα έχει ξεκινήσει η αποστολή από τα ΕΛΤΑ των πρώτων φακέλων, που είναι μόλις 1.200. 

«Σε πέντε ημέρες θα αποσταλούν 9.800 φάκελοι;», διερωτούνται οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ και συμπεραίνουν: «Έτσι την 1η Νοεμβρίου οι περισσότεροι επιβάτες που κατέθεσαν φάκελο δεν θα έχουν στα χέρια τους καμία κάρτα».

Ακόμη, διερωτούνται πώς θα μετακινούνται οι επιβάτες που δεν θα προλάβουν να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα στις επόμενες πέντε ημέρες και όσοι δεν θα έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς το φάκελο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:00 - 26 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.