ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοίγει η αυλαία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο του 1,40 ευρώ

09:50 - 06 Νοε 2017 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ανοίγει η αυλαία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο του 1,40 ευρώ
Πρεμιέρα κάνει από σήμερα το μεμονωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριου στην τιμή του 1,40 ευρώ, το οποίο είναι αντίστοιχο του χάρτινου εισιτηρίου.

Αναλυτικότερα στα άμεσα σχέδια του ΟΑΣΑ είναι η παύση της έκδοσης του χάρτινου εισιτηρίου από τις 15 Νοεμβρίου, περίοδος σύμφωνα με την οποία προγραμματίζεται και το κλείσιμο στις μπάρες των σταθμών. Οι επιβάτες που διαθέτουν ακόμα τα παλιά χάρτινα εισιτήρια, θα μπορούν να τα ανταλλάξουν με καινούρια  ηλεκτρονικά, σύμφωναμε διαδικασίες που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Επιπρόσθετα μια από τις άμεσες φιλοδοξίες του ΟΑΣΑ είναι να εμπλουτίσει το μεμονωμένο κόμιστρο (ATH.ENA Ticket) και να παρέχει κίνητρα στους επιβάτες, με σκοπό να μην πετάνε το ηλεκτρονικό εισιτήριο, αλλά να το επαναφορτίζουν. Μέχρι σήμερα, για να προμηθευτεί ένας επιβάτης το εισιτήριο του 1,4 ευρώ, χρειαζόταν να καταβάλλει, την πρώτη φορά, είτε 4,5 ευρώ που είναι το ημερήσιο εισιτήριο, είτε 7 ευρώ που αντιστοιχεί σε 5 διαδρομές.

Τέλος, το μεμονωμένο εισιτήριο είναι διαθέσιμο τόσο στην προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα, όσο και στην απρόσωπη και οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να το προμηθεύονται οι χρήστες από όλους τους σταθμούς. Τα μειωμένο εισιτήριο των 0,60 ευρώ θα πωλείται στα εκδοτήρια και στα μηχανήματα για όσους έχουν προσωποποιημένη κάρτα. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.