ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπίρτζης: Τέλος Φεβρουαρίου κλείνουν οι μπάρες στα τερματικά

13:50 - 23 Ιαν 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Σπίρτζης: Τέλος Φεβρουαρίου κλείνουν οι μπάρες στα τερματικά
Τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η δοκιμαστική λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο Μετρό, περίοδος κατά την οποία θα κλείσουν και οι πόρτες στα τερματικά μηχανήματα σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη.

Ο υπουργός δήλωσε ότι « πέραν της προσαρμογής του κοινού στο νέο σύστημα έπρεπε να ολοκληρωθεί και η διαδικασία για εκείνους που πληρώνουν μισό εισιτήριο, η οποία υπολογίζεται για τις 15 Φεβρουαρίου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι  «δεν έχουν μειωθεί τα έσοδα των αστικών συγκοινωνιών κατά την παρατεταμένη δοκιμαστική λειτουργία, αντιθέτως έχουν πωληθεί πάνω από 400 χιλιάδες προσωποποιημένες κάρτες που εκδίδονται πλέον και μέσω ίντερνετ, ενώ οι παλαιές χάρτινες κάρτες δεν ξεπερνούσαν τις 250 χιλιάδες κάθε μηνά».

Ο κ. Σπίρτζης υπογράμμισε σε ό,τι αφορά το θέμα των διοδίων ότι δεν θα τοποθετηθούν στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο. Επίσης ανακοινώσε ότι εντός του πρώτου τριμήνου του έτους θα γίνει ο διαγωνισμός για το νέο ηλεκτρονικό δορυφορικό σύστημα πληρωμής διοδίων στους αυτοκινητόδρομους.

Για το έργο της ζεύξης Περάματος -Σαλαμίνας ο κ. Σπίρτζης υπολόγισε ότι θα χρειαστούν περίπου δυο μήνες, ώστε να αποφανθεί το ΣτΕ επί των προσφύγων στο διαγωνισμό ώστε να ανακηρυχθεί ανάδοχος και να ξεκινήσει το Έργο.

Ανακοίνωσε επίσης ότι πολύ σύντομα θα γίνει ένας διαγωνισμός για το έργο της Παραϊόνιας οδού.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:56 - 23 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.