ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΑΣΑ: Πότε κλείνουν οι μπάρες του μετρό

15:16 - 01 Μαρ 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Οι προσωποποιημένες κάρτες ΑΤΗ.ΕΝΑ που έχουν εκδοθεί έσπασαν το φράγμα των 540.000, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΣΑ.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Οργανισμός, έχει προσωποποιηθεί και αποσταλεί το σύνολο των αιτήσεων, που έχει υποβληθεί μέσω της σχετικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα www.athenacard.gr, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται άνεργοι και ΑμεΑ.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανέργους και ΑμεΑ έχουν εκδοθεί περίπου 45.000 προσωποποιημένες κάρτες και το δικαίωμα της δωρεάν μετακίνησης θα πιστοποιείται μέσω ειδικής εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr), από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου.

Πότε κλείνουν οι πύλες

Το σταδιακό κλείσιμο των πυλών θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου σε σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού.

Ειδικότερα:

  • Ο σταθμός "Σύνταγμα" θα κλείσει την Κυριακή 4 Μαρτίου. Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Μαρτίου, οπότε και θα κλείσει.
  • Το διάστημα μεταξύ 5-10 Μαρτίου και 12-14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής (εκτός δηλαδή 06.00 – 10.00 και 15.00 – 19.00).
  • Οι σταθμοί "Ανθούπολη", "Περιστέρι", "Σεπόλια", "Ηλιούπολη", "Άλιμος", "Αργυρούπολη", "Ελληνικό", "Αγ. Μαρίνα", "Κεραμεικός", "Χολαργός", "Νομισματοκοπείο", "Αγ. Παρασκευή", "Χαλάνδρι", "Ταύρος" και "Μαρούσι" θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοικτή). Στις 15 Μαρτίου θα υλοποιηθεί το κλείσιμο όλων των πυλών.
  • Στους σταθμούς "Αγ. Αντώνιος", "Αγ. Δημήτριος", "Αιγάλεω", "Ελαιώνας" και "Δ. Πλακεντίας" οι πύλες έχουν ήδη κλείσει (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή). Στις 15 Μαρτίου θα υλοποιηθεί το κλείσιμο όλων των πυλών.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:32 - 01 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.