ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα

13:49 - 05 Απρ 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα
Αλλαγές θα ισχύσυν στην κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς τις ημέρες των αργιών του Πάσχα.

Με το πρόγραμμα του Σαββάτου θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ τη Μεγάλη Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα. Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής ημέρας.

Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Το Μ. Σάββατο, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κυκλοφορούν όπως τις Κυριακές και τις αργίες. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα λεωφορεία και τρόλλεϊ θα κυκλοφορούν σύμφωνα με το πρόγραμμα «Κυριακής και Αργιών».

Τα δρομολόγια του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα διέρχονται από τους σταθμούς από την Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα με μικρότερη συχνότητα λόγω των εορτών.

Αλλαγές στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε τροποποίηση - αναστολή ορισμένων τοπικών δρομολογίων και γραμμών του βασικού σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη προχωρά το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης.

Για τις υπόλοιπες ημέρες των εορτών (εκτός του Μ. Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.