ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στάση εργασίας σε τρόλεϊ και προαστιακό την ερχόμενη εβδομάδα

11:13 - 20 Απρ 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Στάση εργασίας σε τρόλεϊ και προαστιακό την ερχόμενη εβδομάδα
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 17:00, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων αναφέρεται χαρακτηριστικά: «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».

Παράλληλα σε στάση εργασίας κήρυξε και ο Προαστιακός και τα υπόλοιπα δρομολόγια τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Πέμπτη 26 Απριλίου από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00.

Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν. Λόγω της στάσης εργασίας αναμένεται επίσης να μην πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο τις ώρες αυτές.

Την στάση εργασίας εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ σε όλο το δίκτυο. Η 26η Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.