ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε απεργιακούς ρυθμούς η χώρα-Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

07:45 - 30 Μαϊ 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Σε απεργιακούς ρυθμούς η χώρα-Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Τετάρτη

Τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ της Τετάρτης ενώ κανονικά θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια σε μετρό και ηλεκτρικό.

Επιπλέον, δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια, από τις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Επίσης, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Πέμπτη

Την Πέμπτη ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Ο ηλεκτρικός θα έχει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί.

Στάση εργασίας και στο μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 07:48 - 30 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.