ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπουργείο Υποδομών: Αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ

17:30 - 07 Οκτ 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Υπουργείο Υποδομών: Αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ
Μείωση στην τιμή του εισιτηρίου στις υπεραστικές διαδρομές και και γρηγορότερες μετακινήσεις με την ενοποίηση των αστικών μεταφορών, έρχονται με την αναμόρφωση του συγκοινωνιακού σχεδιασμού σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Αυτό τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και είπε ότι, επιχειρείται για πρώτη φορά η ενοποίηση του σχεδιασμού των μεταφορών στην Περιφέρεια Αττικής και Θεσσαλονίκης συνδυάζοντας όλα τα υφιστάμενα μέσα μεταφοράς των πολιτών διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των πολιτών αλλά και την ευχέρεια δράσης των ίδιων των ΜΜΕ.

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου μίλησε για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, για την προοπτική κοινού εισιτηρίου – κάρτας που να είναι συμβατό τεχνικά σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Ελλάδα και αναφέρεται στις επόμενες νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου που αφορούν διπλώματα οδήγησης, υπεραστικά ΚΤΕΛ, εκσυγχρονισμός σιδηρόδρομου καθώς και στην κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο της σύμβασης παραχώρησης για την κατασκευή και εκμετάλλευση του Θριασίου. .εμπορευματικού κέντρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.