ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπία Οδός: Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου

19:16 - 28 Νοε 2018 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ολυμπία Οδός: Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου
Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Ολυμπία Οδός ΑΕ την επιθεώρηση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης (Integrated Management System-IMS) από τον διεθνή φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης της εταιρείας εξασφαλίζει τους ακόλουθους στόχους:

* Τη διασφάλιση ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας προς το σύνολο των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

* Την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων που απασχολούνται στη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου εφαρμόζοντας το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001:2007.

* Την προστασία του περιβάλλοντος και την εν γένει παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων του αυτοκινητόδρομου ακολουθώντας τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2015.

Όπως σημειώνεται το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στη διαχείριση της παραχώρησης αυτοκινητόδρομου, η οποία ειδικότερα περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση του Έργου, τη λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου και τη διαχείριση των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:19 - 28 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.