ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολιασμός Δημοσιευμάτων

15:57 - 07 Μαϊ 2007 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Σύμφωνα με την Απόφαση EK 5/204 Αρθρο 5 παρ. 1α η εταιρία προβαίνει σε εν μέρει διάψευση των πληροφοριών όπως δημοσιεύτηκαν την ημερομηνία 04/05/2007 στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ ως ακολούθως:
Α) Τα μεγέθη που αναφέρονται στο δημοσίευμα και αφορούν την τρέχουσα χρήση, αποτελούν εκτιμήσεις και ως εκ τούτου δύνανται να τεκμηριωθούν μόνον μετά την σύνταξη και δημοσίευση των σχετικών οικονομικών καταστάσεων. Η δημοσιοποίηση των οιονδήποτε οριστικοποιηθέντων στοιχείων από την εταιρία ΙΜΠΕΡΙΟ λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τα ισχύοντα στον κανονισμό του Χ.Α.
Β) Η εταιρεία με ανακοίνωση της στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. την 19/12/2006 γνωστοποίησε την απόφαση των διοικητικών συμβουλίων των εταιριών ΑΡΓΩ GROUPAGE A.E., HELLAS MOVERS A.E. & EXECUTIVE A.E. να προτείνουν στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων τους την συγχώνευση τους με απορρόφηση από τη ΙΜΠΕΡΙΟ.
Είναι προφανές ότι το άρθρο αναφέρεται στην επικείμενη συγχώνευση των εταιρειών και όχι στην σύσταση νέας εταιρείας για την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού.
Γ) Η εταιρεία σε προγενέστερο χρόνο έχει καταστήσει σαφές ότι εξετάζει περιπτώσεις συγκέντρωσης στον κλάδο ή επέκτασης της σε παρεμφερείς κλάδους. Ωστόσο, καμία συμφωνία πέραν των ήδη δημοσιευθεισών δεν έχει συναφθεί και ως εκ τούτου δεν συντρέχει περίπτωση γνωστοποίησης σημαντικού γεγονότος για την εταιρεία μας.
Δ) Η εταιρεία θα δημοσιεύσει τις οικονομικές καταστάσεις του Α τριμήνου 2007 την 31/05/2007.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.