ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τράπεζα Κύπρου: Στις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου, σύμφωνα με το «The Banker»

13:29 - 25 Φεβ 2011 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στην ομάδα των 18 τραπεζών παγκοσμίως, που αξιολογούνται ως «εξαιρετικά ισχυρές», συμπεριλαμβάνεται η Τράπεζα Κύπρου, η εμπορική επωνυμία της οποίας έλαβε την αξιολόγηση ΑAA- (extremely strong) στην ετήσια έκθεση «Top 500 Banking Brands» του διεθνούς κύρους οικονομικού περιοδικού «The Banker».

Επίσης, η Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων τραπεζικών εμπορικών επωνυμιών (brand names) και κατατάσσεται στην 210η θέση της συγκεκριμένης έκθεσης – η οποία βαθμολογεί την αξία της εμπορικής επωνυμίας -, ανάμεσα στους κορυφαίους τραπεζικούς οργανισμούς παγκοσμίως και στην υψηλότερη θέση από πλευράς κυπριακών τραπεζών.

Η αξιολόγηση των 500 πιο αναγνωρίσιμων τραπεζικών επωνυμιών παγκοσμίως γίνεται από το έγκυρο και διεθνούς κύρους οικονομικό περιοδικό «The Banker», σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο βρετανικό οργανισμό αξιολόγησης επωνυμιών Brand Finance. Για την αξιολόγηση αυτή, χρησιμοποιείται επιστημονικό μοντέλο ανάλυσης, το οποίο συγκρίνει τις δυνατότητες, το επιχειρηματικό ρίσκο και τις μελλοντικές προοπτικές μίας εμπορικής επωνυμίας, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Η νέα αυτή διάκριση αναγνωρίζει και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη προς το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή χρηματοπιστωτική αγορά.


Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.