ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

HSBC: Προσφέρει το US Equities για το Φεβρουάριο στη Λιανική Τραπεζική

11:55 - 02 Φεβ 2012 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στην HSBC η αναζήτηση νέων επενδυτικών ευκαιριών είναι συνεχής, με στόχο την κάλυψη αναγκών των πελατών της με την ίδια ασφάλεια σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται. Τα στελέχη του διεθνούς τραπεζικού Ομίλου, σε 87 χώρες κλειδιά παγκοσμίως, λειτουργούν ως μία ομάδα που παρατηρεί τις εξελίξεις τοπικά, μοιράζεται την πληροφορία διεθνώς και μέσα από τεχνογνωσία ετών στο Wealth Management μετουσιώνει τις τάσεις και προβλέψεις σε επενδυτικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο αυτό, για το Φεβρουάριο, η HSBC αναγνωρίζοντας σημεία συνεχούς βελτίωσης στην αγορά της Αμερικής, δημιούργησε για τους πελάτες της το «US EQUITIES». Πρόκειται για τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη, με μέγιστη μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 35% για καταθέσεις σε Ευρώ και Δολάριο ΗΠΑ και ελάχιστη μεικτή εγγυημένη απόδοση στη λήξη 5%.

Η υποκείμενη αξία είναι δέκα από τις πιο σημαντικές μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης που διαπραγματεύονται σε Χρηματιστήρια των ΗΠΑ: Apple Computer Inc, Chevron Texaco Corp, General Electric Co, IBM Corp, Johnson & Johnson, Microsoft Corp, Pfizer Inc, Procter & Gamble, AT&T Corp, Exxon Mobile Corp.

Για το νέο αυτό προϊόν 5ετούς διάρκειας, η προεγγραφή έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2012.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:30 - 02 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.