ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα τέλη Αυγούστου οι αποφάσεις Προβόπουλου

17:09 - 09 Αυγ 2006 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εως τα τέλη Αυγούστου θα πρέπει να έχει αποσαφηνισθεί το τοπίο για το αν τελικά θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από την Emporiki Bank ο κ. Γ. Προβόπουλος.

Ο πρόεδρος της Emporiki έχει τονίσει ότι θα παραμείνει μόνο αν διατηρήσει αυξημένες εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Όμως με δεδομένο ότι έως τώρα η Credit Agricole συζητά τουλάχιστον με 10-12 τραπεζικά στελέχη ώστε να αναλάβουν σημαντικά πόστα στην Emporiki, μάλλον καταδεικνύει τις προθέσεις.

Την ίδια στιγμή που αναμένεις απάντηση από τον νυν πρόεδρο της Emporiki δεν συζητάς με άλλα στελέχη αναφέρει παράγοντας που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.

Διαφαίνεται πάντως ότι αν η Credit Agricole διαχωρίσει τις αρμοδιότητες μεταξύ προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και επιδιώξει να προχωρήσει σε σημαντικές διοικητικές αλλαγές τότε είναι πιθανό ο κ. Προβόπουλος να μην επιδιώξει να παραμείνει στην Emporiki.

Πάντως ακόμη δεν θα πρέπει να αποκλισθεί κανένα ενδεχόμενο.

Ο κ Προβόπουλος έχοντας επιλύσει το ασφαλιστικό, και εξυγιάνει σε μεγάλο βαθμό την Emporiki είναι εύλογο να προσβλέπει στην υστεροφημία του.

Η πλευρά της Credit Agricole όπως και η πλευρά της κυβέρνησης δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουν το γεγονός ότι η Emporiki στηρίζεται στα πόδια της και χάριν των ενεργειών του κ. Προβόπουλου.

Π. Λεωτσάκος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.