ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΤ: Στηρίζει τις πρωταθλήτριες κωπηλασίας Τσιάβου-Γιαζιτζίδου

12:49 - 04 Απρ 2012 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Έμπρακτα τη στήριξή του σε Έλληνες αθλητές, που τραβάνε ...κουπί για να ανεβάσουν τη χώρα στο πιο υψηλό σκαλί του βάθρου, συνεχίζει να παρέχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Αυτή την περίοδο, το ΤΤ βρίσκεται με το βλέμμα στραμμένο στο Λονδίνο, έχοντας άλλον ένα «χρυσό» όσο και «δίδυμο» λόγο να είναι υπερήφανο.Πρόκειται για το κωπηλατικό δίδυμο των Αλεξάνδρας Τσιάβου και Χριστίνας Γιαζιτζίδου, που έχει χαράξει γραμμή πρόσω ολοταχώς για την Ολυμπιάδα, με ενδιάμεσους σταθμούς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και δύο Παγκόσμια Κύπελλα.

 

Με χορηγό το ΤΤ, τα χρυσά κορίτσια της κωπηλασίας, προπονούνται σκληρά, ευελπιστώντας να ακουστεί και πάλι ο Εθνικός μας Ύμνος σε άλλη μια παγκόσμια διοργάνωση, αυτή τη φορά στη βρετανική πρωτεύουσα.

 

«Η στήριξη δεν είναι μόνο οικονομική -που για εμάς είναι πολύ σημαντική σε μια εποχή που η Πολιτεία δεν μπορεί να στηρίξει απόλυτα- αλλά πάνω από όλα μια επιβράβευση ηθική, μια εμπιστοσύνη και στήριξη στην προσπάθεια και όχι στο αποτέλεσμα» επισημαίνει σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Τσιάβου. «Πέρα από την οικονομική στήριξη, που είναι βασική ιδιαίτερα στις μέρες μας, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό που κάνεις και το αποδεικνύουν έμπρακτα» τονίζει από την πλευρά της η Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

 

Έμπρακτη στήριξη

 

Ήδη το ΤΤ, χορηγός της χρυσής δυάδας των αδελφών Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα, έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας για την προσφορά και την ευαισθησία του στο ανερχόμενο σε δημοτικότητα άθλημα του υγρού στίβου, που εξελίσσεται σε κύρια πηγή διακρίσεων για τον ελληνικό αθλητισμό, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κάνοντας την ευχή «Keep Rowing» πράξη το ΤΤ θα συνεχίσει να δείχνει την ανθρώπινη πλευρά μιας τράπεζας, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες αθλητές, που αγωνίζονται για τα εθνικά μας χρώματα, ακολουθώντας το όνειρο τους και παραδίδοντας σε όλους μας μαθήματα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.