ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alpha: Ζητείται κλείσιμο πάνω από τα 21,72 ευρώ με όγκο

10:46 - 25 Αυγ 2006 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Βραχυχρόνια sideways διακύμανση πραγματοποιεί στις τελευταίες συνεδριάσεις η μετοχή της Alpha Bank, διαπιστώνουν οι αναλυτές της Fortius Fiance, διατηρώντας όμως τα κλεισίματα πάνω από την περιοχή των 21,38 ευρώ, ΅ε την ανώτερη ενδοσυνεδριακή τιμή να βρίσκεται στα 21,72 ευρώ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο συνολικός όγκος των συναλλαγών, που έχει πραγματοποιηθεί από τις 16 Αυγούστου - ημερο΅ηνία ανοδικής διάσπασης της περιοχής των 21,38 ευρώ – καθώς έχει διαμορφωθεί στα 3,7 εκατ. τεμάχια ΅ε το VWAP να βρίσκεται ακριβώς στο σημείο αυτό.

Έτσι, λοιπόν, εάν στις επόμενες συνεδριάσεις πραγματοποιηθεί με αυξημένο όγκο συναλλαγών κλείσιμο πάνω από το βραχυχρόνιο υψηλό των 21,72 ευρώ, τότε θα πρέπει να αναμένου΅ε έντονη ανοδική κίνηση πάνω από την αντίσταση των 22,2 ευρώ, εκτιμά η Fortius,  βάζοντας ως τιμή στόχο τα 23 ευρώ.

Προσωρινές αρνητικές ενδείξεις λαμβάνουν οι αναλυτές από τους δύο ταλαντωτές: Stochastic Oscillator και Relative Momentum Index (RMI), καθώς ο μεν πρώτος έχει δώσει βραχυχρόνιο σήμα «εξόδου», ενώ ο δεύτερος βρίσκεται σε υπεραγορασμένη ζώνη επιζητώντας ένα καθοδικό pullback εκτόνωσης.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.