ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Α. Καρασαρλής καινούργιος Γ.Διευθυντής στη FBBank

10:40 - 23 Οκτ 2012 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ο κ. Αναστάσιος Καρασαρλής είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της FBBank, ο οποίος προήχθη σε αυτή τη θέση από Διευθυντής Χρηματαγορών, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας.

O κ. Καρασαρλής θα έχει υπό την εποπτεία του τις κάτωθι Διευθύνσεις, Υποδιευθύνσεις και Τμήματα:


● Διεύθυνση Χρηματαγορών
● Διεύθυνση Δικτύου Καταστημάτων
● Υποδιεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
● Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Δανείων και Τραπεζικών Εργασιών
● Υποδιεύθυνση Πληροφορικής
● Τμήμα Οργάνωσης


Ο κ. Α. Καρασαρλής είναι εξειδικευμένο στέλεχος στη διαχείριση Χρηματαγορών & Κεφαλαίου και κατέχει 30ετή τραπεζική εμπειρία. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει στέλεχος επί ετών στην Ιονική Τράπεζα, Αραβοελληνική Τράπεζα και Nova Scotia, όπου κατείχε τη θέση του Chief Dealer στη Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων.


Ο κ. Καρασαρλής μετά την ανακοίνωση των νέων καθηκόντων του δήλωσε: “Θεωρώ καθήκον και υποχρέωσή μου, να πράξω τα μέγιστα για να αυξήσω το κεφάλαιο “Φήμη και Πελατεία” που είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη χρονική συγκυρία ”.


Σημειώνεται ότι σήμερα η FBBank διαθέτει δίκτυο 19 καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Περιστέρι, την Παλλήνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Καβάλα, το Ηράκλειο και τα Χανιά Κρήτης, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.