ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Πρόεδρος του ΤΤ επισκέπτεται το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

12:56 - 02 Νοε 2012 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
O Πρόεδρος του ΤΤ επισκέπτεται το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης
Για 76η συνεχόμενη χρονιά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης με ενέργειες που στόχο έχουν να μεταδώσουν μηνύματα για την αξία της αποταμίευσης.

Κάθε χρόνο, οι Διευθυντές των καταστημάτων ΤΤ και πρώην T Bank επισκέπτονται τα δημοτικά σχολεία της περιοχής τους, τονίζοντας στους μαθητές την αξία της αποταμίευσης. Τα παιδιά, γνώριμα πια με το θεσμό της αποταμίευσης και την παραδοσιακή πρακτική της τράπεζας να επισκέπτεται τα σχολεία ανά την Ελλάδα, δέχτηκαν με χαρά τους κουμπαράδες, στόλισαν τις τάξεις τους με τα πολύχρωμα μεταλλικά κουτιά και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την αφήγηση του παραμυθιού «Τσεπούλα & Κουμπαράκος».

 

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος συνάντησε τους μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ένα βίντεο καλωσορίσματος που δημιούργησαν μόνοι τους στο εργαστήρι τους.

 

Επίσης, το ΤΤ μοίρασε στα σχολικά συγκροτήματα που επισκέφθηκαν οι εκπρόσωποί του τον ειδικό τόμο με την ιστορία της Αποταμίευσης.

Τέλος, η Τράπεζα πραγματοποίησε και τις τρεις μεγάλες ετήσιες κληρώσεις για τους κατόχους των λογαριασμών «Αποταμιεύω», «Μεγαλώνω» και «Ταμιευτήριο 18 Plus» από τις οποίες αναδείχθηκαν συνολικά 36 τυχεροί νικητές. Οι 16 τυχεροί του λογαριασμού «Μεγαλώνω», οι 10 τυχεροί του λογαριασμού «Αποταμιεύω» και οι 10 τυχεροί του λογαριασμού «Ταμιευτήριο 18 Plus», ενημερώθηκαν ήδη για τα σημαντικά ποσά που κερδίζουν.

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.