ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΤ: Σε συμφωνία για τα εργασιακά κατέληξαν εργαζόμενοι και διοίκηση

15:03 - 25 Ιαν 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
(upd) Σε συμφωνία για τα εργασιακά κατέληξαν εργαζόμενοι και διοίκηση στο νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Σε ανακοίνωση του ΤΤ αναφέρεται ότι «σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθησαν οι συζητήσεις μεταξύ της Διοίκησης της «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος ΑΤΕ» και των εργαζομένων. «Τα θέματα που ετέθησαν επιλύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ολοκληρώθηκε η κατάρτιση των Συμβάσεων Εργασίας για όλο το προσωπικό».

«Μετά και από τα παραπάνω επιτυγχάνεται η πλήρης λειτουργία της Νέας Τράπεζας, η οποία με τη βοήθεια όλων και με δουλειά της Διοίκησης και του προσωπικού της θα μπορέσει να επικεντρωθεί στο έργο της. Η Διοίκηση της «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» θέλει να ευχαριστήσει, για μία ακόμα φορά, τους εργαζόμενους και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή κατάληξη αυτών των προσπαθειών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Νωρίτερα το "R" ανέφερε:

Τ.Τ.: Διαβουλεύσεις για το νέο καθεστώς στα εργασιακά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με το υπουργείο Οικονομικών και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, με στόχο την τελική συμφωνία όσον αφορά τα εργασιακά.
Το πρωί η όλη διαδικασία οδηγήθηκε σε εμπλοκή καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων «η απόφαση της Διοίκησης του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) να αποστείλει μονομερώς ατομικές συμβάσεις εργασίας στους εργαζόμενους του ΤΤ, αποτελεί ωμή παραβίαση όσων συμφωνήθηκαν το περασμένο Σάββατο μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών, του ΤΧΣ, της Διοίκησης του νέου ΤΤ, της ΟΤΟΕ και του Συλλόγου Εργαζομένων". Ακολούθησε συνάντηση των εργαζομένων με τον γενικό γραμματέα γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γ. Μέργο και αναμένονται οι εξελίξεις, μετά από συζητήσεις και με το ΤΧΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:32 - 25 Ιαν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.