ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεύμα "ισχύος"

14:13 - 20 Μαϊ 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, τις προοπτικές των αγορών αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδοτήσεων που φαίνεται να διανοίγονται σταδιακά, θα συζητήσει η διοίκηση της Eurobank με είκοσι κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες σε γεύμα που παραθέτει η τράπεζα αυτή τη στιγμή.

Στο γεύμα από πλευράς Eurobank παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της τράπεζας κ. Τίμος Χριστοδούλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Νανόπουλος και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καραμούζης. Μεταξύ των επιχειρηματιών που συμμετέχουν το γεύμα είναι οι κ. Μυτιληναίος, Φέσσας, Λασκαρίδης, Φειδάκης, Μελισσανίδης, Κόκκαλης, Σκλαβενίτης και Αγγελόπουλος.

 

Η τράπεζα επικεντρώνεται σε δράσεις και πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας.

Το νέο πρόγραμμα αφορά τη χρηματοδοτική στήριξη περίπου 300 προεπιλεγμένων μεσαίου μεγέθους, υγιών εξαγωγικών επιχειρήσεων, που είναι πελάτες της τράπεζας, με το ποσό των 200 εκατ. ευρώ.

 

Η Eurobank παρουσίασε νωρίτερα σήμερα την 4η κατά σειράν αποστολή επιχειρηματιών στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στη Μόσχα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Go International η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών. Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Κούρκουλας, ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι "η εξωστρέφεια είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα για την Ελλάδα του σήμερα" και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Reporter είπε ότι πράγματι το Υπουργείο Εξωτερικών έχει αντιληφθεί την αναγκαιότητα στροφής των προσπαθειών του και προς την οικονομική διπλωματία, διευκρινίζοντας ότι η προώθηση των ελληνικών οικονομικών συμφερόντων στο εξωτερικό, θα συμβάλει και στην βελτίωση της υποδομής των άλλων διπλωματικών επιδιώξεων της χώρας.

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος κ. Λακασάς ανέφερε στην ομιλία του ότι ήδη έχουν κλειστεί 2.000 συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με Ρώσους εισαγωγείς και ότι προσδοκά οι συναντήσεις να ξεπεράσουν τις 2.500 μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί η αποστολή. 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:31 - 20 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.