ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobank: Αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Νίκος Νανόπουλος

11:14 - 10 Ιουν 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Eurobank: Αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Νίκος Νανόπουλος
Την πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 27ης Ιουνίου γνωστοποίησε με επιστολή του ο κ. Νανόπουλος.

Η Eurobank ανακοινώνει ότι, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Χριστοδούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, η οποία κοινοποιείται και προς τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κ. Χρήστο Σκλαβούνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νικόλαος Νανόπουλος γνωστοποίησε την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 27ης Ιουνίου, που θα εκλέξει νέο Δ.Σ. λόγω λήξης θητείας του σημερινού.
Ο κ. Νανόπουλος, ο οποίος αποτελεί βασικό συνεργάτη του σπύρου Λάτση, νυν μεγαλομετόχου της ΕΤΕ, θα εξακολουθήσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Eurobank, αξιοποιώντας τα μοναδικά της προτερήματα και τις ικανότητες του Προσωπικού της, θα μπορέσει, στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για το τραπεζικό μας σύστημα, να χτίσει μια νέα πορεία επιτυχιών και κατακτήσεων.
Ερώτημα αποτελεί το κατά πόσο ο κ. Νανόπουλος θα συνεχίσει στο χώρο της τραπεζικής. Η σχέση του με τον Σπύρο Λάτση, αλλά και το γεγονός ότι ο όμιλος έχει συνεχή χρηματοοικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσω ΕΤΕ, αλλά και στην Ελβετία, όπου η βάση της EFG αφήνουν όλα τα περιθώρια ανοικτά.

Πάντως το δρόμο για την Ελβετία ήδη παίρνουν κάποια βασικά στελέχη της άλλοτε ηγετικής ομάδας, που είχαν αφανή, λιγότερο προβεβλημένο, αλλά ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργία της Eurobank.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:41 - 10 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.