ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ATE: Έμφαση στην καταναλωτική πίστη , επικεφαλής ο κ. Καμμένος

19:07 - 09 Οκτ 2006 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στη δημιουργία νέας διεύθυνσης με αντικείμενο την ανάπτυξη της καταναλωτικής πίστης προχωράει η ΑΤΕ Bankμε στόχο να ενισχύσει την καταναλωτική πίστη.

Επικεφαλής αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Καμμένος, ο οποίος ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα και διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ Α.Ε.

Ο κ. Καμμένος έχει επίσης διατελέσει ανώτατο στέλεχος στην Banc Post – EFG Ρουμανίας, στη FIAT Credit Hellas και στη Citibank. Παράλληλα, θα του ανατεθούν καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρία ΑΤΕ Kάρτα του ομίλου ΑΤΕbank.

Επίσης, θα υπάρξουν οργανωτικές αλλαγές οι οποίες θα υποστηρίξουν τη συντονισμένη προώθηση πωλήσεων αλλά και τη βελτίωση των υποδομών ώστε να διασφαλιστεί άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών στα καταστήματά της και ταυτόχρονα ασφαλής πιστωτική επέκταση του οργανισμού.

Παράλληλα, θα υπάρξει στενή συνεργασία με την ΑΤΕ Κάρτα με στόχο τον σχεδιασμό πλήρους χαρτοφυλακίου συμπληρωματικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών αλλά και ολοκλήρωση του μηχανογραφικού της κέντρου στου οποίου το πλέον σύγχρονο τεχνολογικά περιβάλλον θα εγκατασταθούν τόσο τα κεντρικά συστήματα της τράπεζας όσο και οι υποδομές για την υποστήριξη της ΑΤΕ Κάρτα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.