ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΤΕ: Ετοιμάζει "Εθνική ελπίδων" με στόχο την ανανέωση

00:01 - 10 Οκτ 2013 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΕΤΕ: Ετοιμάζει "Εθνική ελπίδων" με στόχο την ανανέωση
Σειρά διοικητικών ανακατατάξεων δρομολογούνται εδώ και μέρες στην ΕΤΕ, με αλλαγές στις Γενικές Διευθύνσεις, αποχωρήσεις στελεχών αλλά κι αναβαθμίσεις παλαιότερων.

Η διοίκηση Τουρκολιά, σύμφωνα, με πληροφορίες σκοπεύει να δώσει ώθηση, με αυτές τις αλλαγές, σε μια γενικότερη προσπάθεια αναμόρφωσης της τράπεζας, που αποτελεί έμβλημα για τη χώρα.

Έτσι, παράλληλα, με τις διαδικασίες ελέγχου από την Black Rock και τα οριστικά συμπεράσματα για το μέγεθος των επισφαλειών, περνάει από μικροσκόπιο τα στελέχη της. Ήδη, παλαιότερες "καραβάνες" έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν δίνοντας τη θέση τους σε σαραντάρηδες κι άλλους φερέλπιδες.

Ωστόσο σε ακολουθία αυτής της διαδικασίας κι έπειτα από εντολή από τον ίδιο τον κ. Τουρκολιά, έχει ζητηθεί από όλους τους Γενικούς Διευθυντές να καταγραφούν τα ονόματα νέων κι ικανών στελεχών που θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της νέας Εθνικής.

 

08975561

 

Μάλιστα, οι πληροφορίες του «R» αναφέρουν ότι στο libro d' oro αυτό των νέων στελεχών έχει ζητηθεί να ενταχθούν άτομα ανεξαρτήτου ακαδημαϊκού backround. Ουσιαστικά πρόκειται για ενός είδους "αναπαρθένευση" της ΕΤΕ, που από πολλούς γνωρίζοντες είναι απαράβατος όρος για το γύρισμα σελίδας της τράπεζας....

Τελευταία τροποποίηση στις 07:17 - 10 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.