ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρ. Κύπρου: Σε προχωρημένο στάδιο η πώληση της θυγατρικής στην Ουκρανία

11:29 - 27 Ιαν 2014 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τρ. Κύπρου: Σε προχωρημένο στάδιο η πώληση της θυγατρικής στην Ουκρανία
Οι διαβουλεύσεις για την πώληση της PJSC βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και υπολογίζεται ότι είναι θέμα λίγων ημερών να ανακοινωθεί επίσημα η τελική συμφωνία, αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των στοιχείων ισολογισμού της τράπεζας.Το αντίτιμο της πώλησης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κυμαίνεται μεταξύ 200 εκατ. και 250 εκατ. ευρώ.Η Τράπεζα Κύπρου είχε αγοράσει την ουκρανική τράπεζα το Νοέμβριο του 2007, καταβάλλοντας το ποσό των 52 εκατ. ευρώ για το 95% των μετοχών της.Η πώληση της ουκρανικής τράπεζας αποτελεί μέρος των ενεργειών οι οποίες προβλέπονται από το σχέδιο αναδιάρθρωσης που προωθεί η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου.

Οι διαβουλεύσεις για την πώληση της PJSC βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και υπολογίζεται ότι είναι θέμα λίγων ημερών να ανακοινωθεί επίσημα η τελική συμφωνία, αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των στοιχείων ισολογισμού της τράπεζας.

Το αντίτιμο της πώλησης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κυμαίνεται μεταξύ 200 εκατ. και 250 εκατ. ευρώ.

Η Τράπεζα Κύπρου είχε αγοράσει την ουκρανική τράπεζα το Νοέμβριο του 2007, καταβάλλοντας το ποσό των 52 εκατ. ευρώ για το 95% των μετοχών της.

Η πώληση της ουκρανικής τράπεζας αποτελεί μέρος των ενεργειών οι οποίες προβλέπονται από το σχέδιο αναδιάρθρωσης που προωθεί η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.