ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχωρεί από την ΕΤΕ ο κ. Π. Χριστοδούλου, οι αντικαταστάτες του - Πρόταση και στον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ

12:49 - 19 Ιουν 2014 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Αποχωρεί από την ΕΤΕ ο κ. Π. Χριστοδούλου, οι αντικαταστάτες του - Πρόταση και στον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ
Τελικώς αποχωρεί από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντο συμβούλου της Εθνικής ο κ. Π. Χριστοδούλου και όπως όλα δείχνουν ο CEO της τράπεζας κ. Αλ. Τουρκολιάς επιλέγει το μοντέλο Καρατζά δημιουργώντας τρεις θέσεις αντίστοιχες με εκείνο των υποδιοικητών.

 Ο κ. Χριστοδούλου, όπως όλα δείχνουν πρόκειται να εργαστεί εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη, είτε ασχολούμενος με το treasury  μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας Ελληνικών συμφερόντων, είτε σε γνωστό από τις συμμετοχές του σε Ελληνικές εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, fund. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν για τη ναυτιλιακή του κ. Δ. Μελισσανίδη, αλλά και για το Third Point και κάποιες άλλες για την ανάληψη κορυφαίας θέσης στον ΟΠΑΠ. Είναι κάτι που μένει να φανεί.

Στα της Εθνικής, ο κ. Τουρκολιάς έχει καταλήξει στη δημιουργία τριών θέσεων στο πλαίσιο των υποδιοικητών κατά τη διοίκηση του αείμνηστου Θεόδωρου Καρατζά. Θα πρόκειται για αναπληρωτές CEO κι αυτοί που προκρίνονται είναι: ο Δημ. Δημόπουλος, Προέδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Γενικός Διευθυντή Εταιρικής Τραπεζικής και στενός συνεργάτης σήμερα του Πέτρου Χριστοδούλου, η Πόλα Σωτηρίου, γεν. διευθύντρια της Τράπεζας με αρμοδιότητα τα οικονομικά, και ο Παύλος Μυλωνάς, υπεύθυνος για το Risk Management της τράπεζας.  Για την κυρία Πόλα Σωτηρίου, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του “R”.

Επίσης, όπως πρώτο έχει γράψει το “R” πρόταση φέρεται να έχει γίνει και στον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ κ. Στ. Παπαδόπουλο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.