ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι συζήτησαν Καραμανλής και Carron της CreditAgricole

13:35 - 10 Νοε 2006 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Η ελληνική κυβέρνηση θα εμείνει στην πολιτική μεταρρυθμίσεων που ακολουθεί ανέφερε ο πρωθυπουργός κ Κ. Καραμανλής με αφορμή την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της CreditAgricoleτον κ ReneCarron.

Στην συνάντηση που παραβρέθηκε και ο υπουργός Οικονομίας κ Αλογοσκούφηςο πρόεδρος της γαλλικής τράπεζας αναφέρθηκε στα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης και επέκτασης της Emporiki, στην ενίσχυση της προιοντικής της πολιτικής και στην βελτίωση του ανταγωνισμού.

Ο κ Καραμανλής επισήμανε ότι η παρουσία ξένων τραπεζών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα ωφελήσει τον καταναλωτή καιτον ανταγωνισμό.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει στηρίξει τα σχέδια της CreditAgricoleγια την Emporikiκαι ποντάρει στις αλλαγές που αναμένεται να επιφέρει η πολιτική της γαλλικής τράπεζας στην Ελλάδα.

Ο κ Carronεπισκέπτεται την Ελλάδα με αφορμήτο ΔΣ της Emporikiπου θα οριστικοποιήσει τα αποτελέσματα 9μήνου και τα θέματα της ΓΣ της 23ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα θα έχει συνάντηση με τους διευθυντές της τράπεζας θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι θα πρέπει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση καινα επιταχυνθεί η διαδικασία εξυγίανσης της Emporikibank.

Π Λεωτσάκος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.