ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H HSBC διακρίθηκε στα επιχειρηματικά βραβεία του περιοδικού «Χρήμα»

14:57 - 23 Φεβ 2016 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
H HSBC διακρίθηκε στα επιχειρηματικά βραβεία του περιοδικού «Χρήμα»
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η HSBC απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Asset & Wealth Management” για το 2015 στα ετήσια επιχειρηματικά βραβεία «Γεώργιος Ουζούνης» του περιοδικού «Χρήμα».

Η HSBC αναδείχθηκε πρώτη στη συγκεκριμένη κατηγορία, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «Χρήμα» και της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Χρήμα Week».

Κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για το βραβείο καλύτερης εταιρείας “Asset & Wealth Management” αποτελούν η ποιότητα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, η ποικιλία επενδυτικών επιλογών, οι αποδόσεις του χαρτοφυλακίου, η ευελιξία των προσφερόμενων προϊόντων, η διαχείριση ρίσκου, οι πιστοποιήσεις και το στελεχιακό δυναμικό.

 

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στις 18 Φεβρουαρίου 2016, στο Athenaeum Intercontinental παρουσία πολλών εκπροσώπων της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος, ο οποίος τόνισε: «Η διάκρισή μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα επιχειρηματικά βραβεία του περιοδικού ‘Χρήμα’ αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση της επιλογής μας να εστιάσουμε στην ‘Προσωπική Οικονομία’ των πελατών μας, την οποία θεωρούμε τη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου. Η εξατομικευμένη υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία της HSBC, επιβεβαιώνεται και γι’ αυτό συνεχίζουμε να θέτουμε στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.