ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dubai: Απορρίπτει πρόταση Πειραιώς και στηρίζει Marfin

19:13 - 19 Ιαν 2007 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Παρέμβαση στις τραπεζικές εξελίξεις στην Ελλάδα πραγματοποίησε το Dubai Investment επισημαίνοντας ότι στηρίζει την Marfin και απορρίπτει την πρόταση της τράπεζας Πειραιώς, επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως το «R».

Ωστόσο η κίνηση αυτή του Dubai είναι η πρώτη καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες, μέρος των οποίων έχει ήδη απολυφθεί από το "R".

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι "Η Dubai Financial επιθυμεί να εκφράσει την πλήρη υποστήριξη της προς τη Διοίκηση της Marfin Popular Bank, τόσο σε ότι αφορά το όραμα και τη χάραξη της στρατηγικής της, όσο και αναφορικά με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για τη δημιουργία αξίας. Η Dubai Financial δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να αποδεχθεί την πρόταση, που υποβλήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς σε σχέση με την συμμετοχή της στην Marfin Popular Bank".

Με την ανακοίνωση αυτή καταρρίπτεται η επιχειρηματολογία ότι το Dubai είναι δυσαρεστημένο με την Marfin ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και άλλες σημαντικές στρατηγικές κινήσεις που θα ξετιλυχθούν το προσεχές διάστημα.

Π Λεωτσάκος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.