ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι συζήτησαν Σάλλας και ΟΤΟΕ

12:56 - 31 Ιαν 2007 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Υπέρ μιας δεοντολογίας και μιας επιχειρηματικής ηθικής, που πρέπει – όπως είπε χαρακτηριστικά – να διέπει τις κινήσεις των Τραπεζών τάχθηκε ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς κ Μ. Σάλλας σε συνάντηση που είχε με την ΟΤΟΕ.

Η ΟΤΟΕ έχει ζητήσει  συναντήσεις με τους επικεφαλής όλων των τραπεζών, με θέμα τις εξελίξεις που αφορούν στις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις και την κινητικότητα που παρατηρείται τελευταία στο πιστωτικό σύστημα.

Από την πλευρά της η ΟΤΟΕ τόνισε, ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις αυτές, και επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στους παρακάτω βασικούς άξονες όπως:

Στην προστασία της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων

Στην ομαλή λειτουργία των Τραπεζών με αρχές και κανόνες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας και των πολιτών

Στη συμβολή του Πιστωτικού Συστήματος στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς απαντώντας στις παραπάνω θέσεις της ΟΤΟΕ, διευκρίνισε ότι η ομαλή λειτουργία των Τραπεζών και η συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας πρέπει να είναι επιθυμία όλων των παραγόντων, οι οποίοι πρέπει να εργαστούν εποικοδομητικά και από κοινού σ' αυτήν την κατεύθυνση.Ειδικά σε ό,τι αφορά στην προστασία της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, τόνισε ότι, οι όποιες πρωτοβουλίες της Τράπεζας Πειραιώς δεν θα επηρεάσουν την απασχόληση και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η ΟΤΟΕ επίσης θα συναντηθεί Με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της Τράπεζας Αττικής, κ. Τ. Κολλίντζα τηνΔευτέρα 5/2 στις 11.30 το πρωί

Με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνα την Δευτέρα 5/2 στις 5.30 το απόγευμα

Με τον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας, κ. Δ. Μηλιάκο την Τρίτη 6/2 στις 10 το πρωί

Με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ASPISBank, κ. Κ. Καρατζά, την Τρίτη 6/2 στις 12 το μεσημέρι

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γενικής Τράπεζας, κ. J. Tournebize, την Δευτέρα 12/2 στις 10 το πρωί.

Π. Λ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.