ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή στο τιμόνι της Attica Bank-Αυτό είναι το νέο ΔΣ

15:42 - 27 Ιουν 2016 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Αλλαγή στο τιμόνι της Attica Bank-Αυτό είναι το νέο ΔΣ
Αλλαγή φρουράς στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της Attica Bank: Μία γυναίκα με πολυετή επιτυχή θητεία στον τραπεζικό χώρο, η Αννα Πουσκούρη αναλαμβάνει τα ηνία της "τράπεζας των μηχανικών", επωμιζόμενη το καθήκον να την αναδιοργανώσει, να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της και να διασφαλίσει την επιβίωση της.

Νέα πρόεδρος του ΔΣ της Attica Bank είναι η Άννα Πουσκούρη, μέχρι τώρα επικεφαλής της γερμανικής Bayersiche Vereinsbank στη Νότια Ευρώπη. Η επιλογή της εγκρίθηκε από τον SSM και το ΤΧΣ και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα της.

Η κ. Πουσκούρη σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και Περιφερειακό Σχεδιασμό στο Πολυτεχνείο της ίδιας πόλης. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1979 στη Bayersiche Vereinsbank. Κατά τη διάρκεια της θητεία της κατείχε πολυάριθμες θέσεις στο γραφείο του Μονάχου. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1996 ως επικεφαλής του εδώ γραφείου της γερμανικής τράπεζας, με στόχο την επέκταση των τοπικών εργασιών της. Σήμερα κατέχει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου - Head of Corporates Southern Europe, έχοντας την ευθύνη για τις χώρες Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο και Ελβετία.

Αναλυτικά το νέο δ.σ της τράπεζας έχει ως εξής:

1.Άννα Πουσκούρη - Reiche

2.Κωνσταντίνος Μακέδος

3.Στυλιανός Πλιάκης

4.Ηλίας Περτζινίδης

5.Δημήτριος Βογανάτσης

6.Αντώνιος Πρωτονοτάριος

7.Αθανάσιος Πρέσβελος

8.Ιωάννης Κυριακόπουλος

9.Αθανάσιος Σταθόπουλος

10.Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

11.Γεώργιος Παναγιώτου

12.Ιωάννης Μαρμαγκιόλης

13.Γεώργιος Βλαχάκης

14.Αθανάσιος Τσάδαρης

15.Δημήτριος Τζαννίνης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.