ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση αγωνίας στο Δ.Σ. της Εθνικής–Εμπλοκή με την επιλογή Θωμόπουλου

01:20 - 04 Νοε 2016 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Παράταση αγωνίας στο Δ.Σ. της Εθνικής–Εμπλοκή με την επιλογή Θωμόπουλου
Το θρίλερ με το ΔΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, θα έχει και συνέχεια, καθώς η νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Πέμπτη δεν ευδοκίμησε και οι εκκρεμότητες παραμένουν ανοιχτές.

Η Λούκα Κατσέλη και δύο ακόμα μη εκτελεστικά μέλη, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα με τα τρία νέα μέλη που εξελέγησαν χθες, αλλά το ΤΧΣ έβαλε εμπόδια. Το Reporter.gr σας είχε από νωρίς ενημερώσει για το διοικητικό θρίλερ.

 

Στο νέο Δ.Σ πρόεδρος εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Θωμόπουλος ο οποίος υπερψηφίσθηκε την Τετάρτη από την συντριπτική πλειονότητα του απερχόμενου Δ.Σ έναντι του κ. Δ. Τσιτσιράγκου (πρόταση ΤΧΣ) που έλαβε μόλις δύο ψήφους.

 

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσιτσιράγκος αποτελούσε επιλογή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ως εκ τούτου θεωρούνταν φαβορί για να καταλάβει τη θέση του προέδρου.

 

Το ΔΣ της Πέμπτης που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ δεν έβγαλε οριστικό αποτέλεσμα. Η συνεδρίαση επιφύλαξε νέα ανατροπή, καθώς το ΤΧΣ (μέτοχος με 40,4% στην Εθνική Τράπεζα) ζήτησε, όπως είχε δικαίωμα, τριήμερη αναβολή, μεταθέτοντας έτσι την εκλογή του νέου προέδρου και αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. 

Τελευταία τροποποίηση στις 02:03 - 04 Νοε 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.