ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική: Τι σημαίνει η... προειδοποίηση του ΤΧΣ

10:59 - 10 Νοε 2016 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εθνική: Τι σημαίνει η... προειδοποίηση του ΤΧΣ
To Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη, αλλά η ανησυχία παραμένει, καθώς το ΤΧΣ σε ανακοίνωσή του... υπενθύμισε πως διατηρεί το δικαίωμα να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, είχαμε την εκλογή του προέδρου, κ. Παναγιώτη Θωμόπουλου με ψήφους 12-1. Αυτή η μία αρνητική ψήφος, όμως, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς προέρχεται από τον εκπρόσωπο του ΤΧΣ.

 

Ο εκπρόσωπος του ΤΧΣ όχι μόνο καταψήφισε τον Π. Θωμόπουλο, αλλά επισήμανε ότι το Ταμείο «σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού του Συμβουλίου εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομαλή συνεργασία, μεταξύ του Δ.Σ. της Τράπεζας και του βασικού μετόχου, είναι καθοριστική».

 

Το ΤΧΣ δεν έχει πει λοιπόν την τελευταία του κουβέντα. Υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία πως το κλίμα έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και πως τελικά θα αποφύγουμε τα χειρότερα, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάποια νέα αντίδραση από τη μεριά του Ταμείου.

 

Μένει να φανεί αν μιλάμε για μόνιμη εκεχειρία ή για προσωρινή απλώς ανακωχή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.