ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Citibank: Επενδυτικά προϊόντα στον κλάδο διαχείρισης νερού

20:21 - 24 Μαϊ 2007 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Μία νέα επένδυση προωθεί η Citibank, που προσφέρει απόδοση συνδεδεμένη με την πορεία εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο διαχείρισης του νερού παγκοσμίως καθώς και 100% προστασία του κεφαλαίου στη λήξη της επένδυσης.

Πρόκειται για τους Τίτλους Προστατευμένου Κεφαλαίου Basket of Water Stocks Notes σε Ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ, οι οποίοι επενδύουν στην αύξηση της ζήτησης του νερού και τις ευκαιρίες που αυτή δημιουργεί.

Η απόδοση των νέων Τίτλων Προστατευμένου Κεφαλαίου Basket of Water Stocks Notes συνδέεται με την πορεία ενός μετοχικού «καλαθιού» που αποτελείται από τις 6 μετοχές με την υψηλότερη κατάταξη μέσα στον Δείκτη S&P Global Water Index. Οι μετοχές αυτές κατατάσσονται από την S&P με βάση την έκθεσή τους στον κλάδο του Νερού και την κεφαλαιοποίησή τους. Συγκεκριμένα, το καλάθι αποτελείται από τις μετοχές Veolia Environment, Suez SA, Mitsubishi Heavy Ind., Kubota Corp., United Utilities και ITT Corporation, οι οποίες δραστηριοποιούνται είτε άμεσα (προσφορά, υποδομή και επεξεργασία νερού) είτε έμμεσα (διανομή, μεταφορά, συσκευασία, αποθήκευση, καταμέτρηση νερού) στον κλάδο του Νερού.

Οι νέοι Τίτλοι Προστατευμένου Κεφαλαίου Basket of Water Stocks Notes σε Ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ έχουν διάρκεια 3 χρόνια και ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 50.0000Ευρώ ή τα 70.000 Δολάρια ΗΠΑ και θα διατίθενται από τα καταστήματα της Citibank έως τις 30 Μαίου. Εκδότης των νέων Τίτλων είναι η Lehman Brothers Treasury CO B.V., η οποία παρέχει 100% προστασία του κεφαλαίου στη λήξη της επένδυσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.