ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ενίσχυση της αποδοτικότητας, αφετηρία δημιουργίας

12:12 - 03 Δεκ 2019 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Η ενίσχυση της αποδοτικότητας, αφετηρία δημιουργίας
Στην καθημερινή εργασιακή πραγματικότητα μιας επιχείρησης, πολλές φορές μια μικρή αλλαγή μπορεί να επιφέρει μεγάλες βελτιώσεις στην αποδοτικότητα και την ταχύτητα, δίνοντας μεγαλύτερο περιθώριο για πραγματική έμπνευση και δημιουργία.

Κάθε ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης θα προτιμούσε να επικεντρωθεί στην προσέλκυση νέων πελατών αντί να ασχολείται με αναζήτηση εγγράφων, όπως κάθε υπεύθυνος πωλήσεων ή προμηθειών μεγάλης εταιρείας θα προτιμούσε να αφιερωθεί στο αναπτυξιακό κομμάτι της δουλειάς του αντί να ξοδεύει χρόνο σε διεκπεραιωτικές διαδικασίες.

Τα παραπάνω προβλήματα έρχεται να λύσει η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας, το i-bank Trade Finance, ειδικά σχεδιασμένη για τη καλύτερη δυνατή διαχείριση συναλλαγών εισαγωγών και εξαγωγών μέσα από την πλατφόρμα του Internet Banking για Επιχειρήσεις.

tf1

Το i-bank Trade Finance δημιουργήθηκε αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Εθνικής Τράπεζας, σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή της στις απαιτήσεις του διεθνούς εμπορίου και κατάφερε κάτι ανεκτίμητο για κάθε επιχειρηματία. Να του παρέχει άμεση πρόσβαση σε πληροφόρηση και συναλλαγές, όπου και αν βρίσκεται, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτεί το κατάστημα. Ταυτόχρονα, του «λύνει τα χέρια» προσφέροντας διευκολύνσεις όπως η ιστορικότητα των συναλλαγών που έχουν εκτελεστεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας για την επιχείρηση και η αυτόματη ηλεκτρονική τήρηση στοιχείων προμηθευτών και πελατών με τις τράπεζες και τους λογαριασμούς τους. Παράλληλα, τον ενημερώνει ανά πάσα στιγμή, σε πραγματικό χρόνο, για την κατάσταση κάθε συναλλαγής. Τέλος, ο επαγγελματίας δεν χρειάζεται πλέον να τηρεί δικά του αρχεία ή να αναζητεί έγγραφα για να ενημερώσει το λογιστήριο, καθώς έχει άμεσα στη διάθεσή του σε ηλεκτρονική μορφή τα αναγκαία παραστατικά.

Ως αποτέλεσμα, η νέα υπηρεσία i-bank Trade Finance δίνει στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις διεθνείς εισαγωγές και εξαγωγές την ευελιξία, την ταχύτητα και τον έλεγχο που έχουν ανάγκη. Έτσι, ανεξαρτήτως μεγέθους ή αντικειμένου, κάθε επιχείρηση μπορεί να «ανεβάσει ταχύτητα» στην παραγωγικότητα και να ποντάρει στην διεθνή ανάπτυξη, ιδιαίτερα στις σημερινές απρόβλεπτες συνθήκες. Αξίζει μια δοκιμή!

Μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες διεθνούς εμπορίου σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή στο https://www.nbg.gr/el/corporate/international-trade 

tf

Τελευταία τροποποίηση στις 12:10 - 03 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.