ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΤΟΕ: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη

11:30 - 09 Δεκ 2019 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΤΟΕ: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη
Την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Παντραπεζικής απεργίας την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου έχει ανακοινώσει η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος, ως απάντηση στις τελευταίες απολύσεις.

Την ίδια μέρα, όπως επισημαίνει η ΟΤΟΕ στην ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Αθήνα στη 1 το μεσημέρι στην οδό Σταδίου, έξω από το Υπουργείο Εργασίας, όπου θα γίνει η δεύτερη Τριμερής Συνάντηση Συμφιλίωσης με τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

Αίτημα των διαδηλωτών είναι η άμεση ανάκληση των απολύσεων από την Τράπεζα Πειραιώς και η συμμόρφωσή της με τη συμφωνία που της προτείνουν.

«Ακόμα και στις χειρότερες μέρες της κρίσης, με αναδιαρθρώσεις που ανέτρεψαν το τοπίο του κλάδου, οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα κατάφεραν να αποτρέψουν τις απολύσεις, που ήταν ανέκαθεν κόκκινη γραμμή και αιτία πολέμου για τον κλάδο μας. Και όχι τυχαία... Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει σε επιχειρηματικές «ζαριές» και business plans με τη δουλειά, την οικογένεια και τις ζωές μας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της. «Είναι, λοιπόν, δυνατό να ανεχθούμε απολύσεις σήμερα, που η Οικονομία ανακάμπτει και οι Τράπεζες διαβεβαιώνουν για την ισχυροποίηση και την επιστροφή τους στην κερδοφορία;»




Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.