ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τράπεζα Πειραιώς: Δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας μέσω winbank

10:09 - 15 Ιουλ 2020 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τράπεζα Πειραιώς: Δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας μέσω winbank
Η Τράπεζα Πειραιώς εισάγει για τους ιδιώτες πελάτες τη δυνατότητα έκδοσης πιστωτικών καρτών μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Όπως αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της, με το e-card απλοποιείται η διαδικασία απόκτησης πιστωτικής κάρτας, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την αίτησή του οποιαδήποτε στιγμή θελήσει (24/7) και να την παραλάβει στον χώρο του, χωρίς να επισκεφθεί κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Παράλληλα, η εμπειρία του πελάτη βελτιώνεται σημαντικά μέσα από μία πλήρως ψηφιακή διαδικασία, η οποία είναι προσιτή για όλους, ανεξάρτητα από το βαθμό εξοικείωσής τους με την τεχνολογία.

Ειδικότερα, ο πελάτης:

  • Επιλέγει την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, με τη βοήθεια ενός έξυπνου οδηγού
  • καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, με τα περισσότερα πεδία να είναι προσυμπληρωμένα
  • λαμβάνει άμεσα την απάντηση της Τράπεζας για την έγκριση
  • υπογράφει ψηφιακά τους όρους χορήγησης
  • παραλαμβάνει την πιστωτική κάρτα στη διεύθυνσή που έχει δηλώσει

Σε κάθε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικά SMS στο κινητό του, ενώ μόλις εγκριθεί η πιστωτική κάρτα αποστέλλονται στο e-mail του όλα τα έγγραφα υπογεγραμμένα.

Επιπλέον, όσοι πελάτες αποκτήσουν πιστωτική κάρτα μέσω του e-card και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά έως 31/10/2020, θα κερδίσουν 10.000 yellows ή τριπλάσιους πόντους καλωσορίσματος, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της που δεν διαθέτουν ήδη κωδικούς για την υπηρεσία winbank web banking, να αποκτήσουν τους κωδικούς αυτούς online, εύκολα και γρήγορα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.