ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

EUROBANK: Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου- Τι προβλέπει Κύριο

10:58 - 09 Φεβ 2022 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
EUROBANK: Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου- Τι προβλέπει
Nέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου όπου το ανώτατο όριο αποζημίωσης φθάνει τους 42 μισθούς και τα 140.000 ευρώ πραγματοποιεί η Eurobank που καλεί τους εργαζόμενους, χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι και οι δικηγόροι του Ομίλου Eurobank που: Απασχολούνται στην Eurobank, την Eurobank Holdings, την Eurobank Χρηματοδοτικής Μισθώσεις, την Eurobank Equities, την Eurobank Factors, την Eurobank Asset Management και την Be – Besiness Exchanges.

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα, καλούνται να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω λύσεων:

1. Εφάπαξ. Παροχή ενός συνολικού ποσού (Εφάπαξ), που θα καταβληθεί σε προκαθορισμένη ημερομηνία και πάντως όχι αργότερα από την ημερομηνία αποχώρησής τους.

2. Αναγκαστική άδεια 2 ετών. Παροχή μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και εργοδοτικών εισφορών για τα επόμενα 2 έτη λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας.

3. Αναγκαστική άδεια τριών ετών. 

Αποκλειστικά όσοι είναι γεννημένοι πριν την 02.01.1969 θα έχουν την εξής επιπλέον επιλογή: Παροχή μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και εργοδοτικών εισφορών για τα επόμενα 3 έτη λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.