ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Α. Βαρθολομαίος και πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ

18:25 - 26 Νοε 2009 | ΥΔΡΕΥΣΗ
Τον κ. Αντώνιο Βαρθολομαίο, μέχρι σήμερα Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, εξέλεξε ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο με εκτελεστικές αρμοδιότητες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ.

Μετά την παραίτηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. κ. Κωνσταντίνου Κωστούλα, και των μη εκτελεστικών μελών κ.κ. Ευάγγελου Μπαλτά, Θεόδωρου - Φιλίππου Γεωργακέλλου, Γρηγόριου Ζαφειρόπουλου, Ηλία Χατζηθωμά, συνήλθε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας και εξέλεξε τους κυρίους Ζηβόπουλο Κωνσταντίνο, Παρλή Εμμανουήλ και Περδίου Νικόλαο ως μη εκτελεστικά μέλη σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.

Ο Αν. Βαρθολομαίος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και ολοκλήρωσε τον κύκλο των μεταπτυχιακών του σπουδών M.A. Ph.d candidate στα Χρηματοοικονομικά στο Fordham University της Νέας Υόρκης.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο τραπεζικό χώρο, στην Atlantic Bank of New York το 1981 και μέχρι το 1992 κατέλαβε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα των ΗΠΑ κατακτώντας σημαντική τραπεζική εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα πιστοδοτήσεων, κεφαλαιαγοράς και κτηματαγοράς.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1992, συνδυάστηκε με την ένταξή του στην INTERBANK, ως μέλος της ηγετικής ομάδας της, όπου ανέλαβε τη δημιουργία της Διεύθυνσης Στεγαστικής Πίστης της Τράπεζας, εισάγοντας νέα πρωτοποριακά στεγαστικά προϊόντα που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά.

Από τον Ιούνιο του 1996, ανέλαβε τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Εργασιών Υποστήριξης της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Η παρουσία του στη θέση αυτή συνδυάστηκε με συνεχή κερδοφορία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ και την ολοκλήρωση της λειτουργικής συγχώνευσης με την Τράπεζα Κεντρικής Ελλάδος.

Από τον Ιανουάριο του 2000, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντού της εταιρείας «Ευρωσυμμετοχές Κεφαλαίου & Επενδύσεων Α.Ε.» και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, υλοποίησε με επιτυχία το πρόγραμμα χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης και επενδυτικής πολιτικής της εταιρείας.

Τον Ιούνιο του 2004, εκλέχτηκε Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και επίσης ανέλαβε χρέη Γενικού Διευθυντή Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών. Στις θέσεις αυτές παρέμεινε έως τον Μάιο του 2005 οπότε ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της 23ετούς σταδιοδρομίας του, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια και έχει συμμετάσχει ενεργά στη διαμόρφωση και επιτυχή υλοποίηση πολλών νέων τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.